Unohda rasvainen noutoruoka! Nämä rapeat ilmakuivaimessa valmistetut kukkakaalipalat ovat todellinen mullistaja. Ne ovat uskomattoman helppoja valmistaa, täynnä makua ja täydellinen terveellinen välipala tai alkuruoka. Lisäksi ne ovat yllättävän tyydyttäviä ja jättävät sinut kylläiseksi ja energiseksi.

Ilmakuivain tekee taikojaan kierrättämällä kuumaa ilmaa kukkakaalin ympärillä, rapeuttaen reunat samalla kun sisus pysyy pehmeänä ja täydellisesti kypsänä. Tuloksena on välipala, jota on vaikea lopettaa syömästä!

Jos haluat lisätä enemmän vihanneksia ruokavalioosi tinkimättä mausta, nämä ilmakuivaimessa valmistetut kukkakaalipalat ovat vastaus. Ne ovat täydellinen sekoitus rapeaa, suolaista hyvyyttä jokaisessa palassa.
Katso alla oleva Cooking with Celebrate -video saadaksesi koko reseptin:
COOKING WITH CELEBRATE - Ilmakuivaimessa valmistetut kukkakaalipalat
| Annoksia: 4 | Valmisteluaika: 5 min | Kypsennysaika: 15 min |
Ainesosat
-
1 tuore kukkakaali
-
½ tl karkeaa suolaa (tai suolaa maun mukaan)
-
½ tl savustettua paprikaa
-
½ tl kurkumaa
-
½ tl kuminaa
-
½ tl oreganoa
-
½ tl sipulijauhetta
-
½ tl valkosipulijauhetta
-
½ tl mustapippuria
-
1.5 rkl kasviöljyä
Ohjeet
- Leikkaa kukkakaali ja paloittele 3-5 cm kokoisiksi paloiksi. Lisää suureen kulhoon.
- Sekoita kaikki kuivat ainekset, laita sivuun.
- Sekoita kukkakaalipalat kasviöljyn kanssa ja lisää mausteseos. Sekoita hyvin, jotta kaikki peittyvät.
- Esilämmitä ilmakuivain 5 minuuttia 200 °C.
- Aseta maustetut kukkakaalit ilmakuivaimen koriin tai tarjottimelle ja paista 200 °C:ssa 15 minuuttia, sekoittaen tai ravistaen koria 2-3 kertaa kypsennyksen aikana tasaisen ruskistumisen saavuttamiseksi.
- Poista ilmakuivaimesta ja tarjoile heti.