COOKING WITH CELEBRATE - Avokado Zombie Bars (VIDEO)
Valmistaudu upottamaan hampaasi näihin helppoihin, leivontaan soveltumattomiin, kermaisiin ja dekadentteihin Avocado Zombie Bars -patukoihin. Lisää karkkisilmät ja halloween-väriset rippeet karmivaksi herkuksi halloween-juhliin tai jätä ne pois ja nauti näistä makeista, herkullisista patukoista mihin aikaan vuodesta tahansa. Nämä maistuvat niin hyvältä, ettet usko, kuinka terveellisiä ne ovat!

| Annokset: 1: 16 patukkaa | Valmistusaika: 20 minuuttia | Pakastusaika: 4-6 tuntia |
Ainesosat
Fo Bottom Layer: Fo Bottom Layer: Fo Bottom Layer: Fo Bottom Layer: Fo Bottom Layer:
- 1 kuppi Medjool-taateleita (noin 10 kpl, kuorittu).
- 1/2 kupillista raakoja manteleita
- 4 rkl kaakaojauhetta
- 2 rkl kookosöljyä
Päällimmäistä kerrosta varten
- 2-3 keskikokoista avokadoa (noin 3/4 kupillista)
- 4 ruokalusikallista agave-nektaria
- 1 rkl kookosöljyä
Työkalut
- Tehosekoitin tai tehosekoitin
- 20 x 20 cm:n brownie-vuoka
Ohjeet
- Lisää kaikki pohjakerroksen ainekset tehosekoittimeen tai tehosekoittimeen. Sekoita, kunnes taatelit ovat tasaisia ja pähkinät ovat pieninä palasina.
- Kaada sisältö 8 x 8 tuuman brownie-vuokaan ja tasoita se käsin vuoan pohjalle.
- Laita vuoka pakastimeen, kun työstät päällimmäistä kerrosta.
- Lisää avokadot kulhoon ja murskaa ne hyvin haarukan kääntöpuolella.
- Huuhtele tehosekoitin tai tehosekoitin ja lisää kaikki pintakerroksen ainekset ja sekoita, kunnes ne ovat täysin sileitä.
- Ota vuoka pakastimesta ja kaada pohjakerroksen päälle 8 x 8 tuuman kokoiseen vuokaan ja tasoita. Tasoita pinta veitsellä tai lastalla.
- Pakasta 4-6 tuntia tai yön yli jähmettyäkseen.
- Kun olet valmis tarjoilemaan, poista pakastimesta ja anna tekeytyä 10 minuuttia ennen neliöiksi leikkaamista. Tarjoile heti.
Huomautuksia:
Jäämiä voi säilyttää pakastimessa. Näitä ei kannata jättää seisomaan liian pitkäksi aikaa, sillä pintakerros pehmenee nopeasti!
Kokeile lisätä karkkisilmiä, jotta näistä vauvoista tulisi hirviömäisiä!
Avokado jälkiruokana antaa pehmeän rakenteen ja maistuu upealta suklaan kanssa.