
Rapeilla vihanneksilla, paahdetuilla cashewpähkinöillä ja runsaalla annoksella proteiinia kanan ja edamamen ansiosta tämä Cashew Crunch -salaatti saa sinut todella himoitsemaan salaattia! Yksi maistiainen pähkinäisestä, hieman makeasta seesam-sitrushedelmäkastikkeesta ja haluat nuolla kulhon puhtaaksi. Se on vain niin hyvää!
KOKKI CELEBRATE - Cashew Crunch -salaatti (VIDEO)
| Annokset: 1: 4 | Valmistusaika: 30 minuuttia |
Ainesosat
- ½ päätä vihreää kaalia, hienonnettuna
- ½ pää punakaalia, hienonnettu hienoksi.
- 1 nippu vihreää sipulia, viipaloituna.
- 2 kuppia silputtua kanaa
- 2 kuppia kuorittua edamamea
- 1 kuppi tulitikkuporkkanoita
- ½ punaista paprikaa, viipaloituna
- 1 kuppi paahdettuja cashewpähkinöitä
- 1 kuppi rapeita chow mein -nuudeleita
- 1 kuppi hienonnettua korianteria
Seesam-sitrushedelmäkastike
- ¼ kupillista oliiviöljyä
- 1 appelsiinin mehu ja kuori
- 2 rkl riisiviinietikkaa
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl paahdettua seesamiöljyä
- 1 rkl vähäsuolaista soijakastiketta
- ½ tl valkosipulijauhetta
- ripaus seesaminsiemeniä
Ohjeet
- Laita kaikki ainekset kastikkeeseen pieneen kulhoon ja vatkaa, kunnes ne ovat hyvin sekoittuneet.
- Laita salaatin ainekset suureen kulhoon ja sekoita ne keskenään. Lisää noin puolet kastikkeesta ja sekoita. Lisää kastike halutessasi ja tarjoile heti.
Huomautus: Jos aiot valmistaa salaatin etukäteen, pidä kastike erillään ja sekoita ennen tarjoilua.