
Lähde matkalle Italiaan kulhollisen Pasta e Fagioli (käännös: pasta ja pavut) kanssa. Tämä klassinen italialainen keitto sisältää runsaasti proteiinia, lihaa, runsaita vihanneksia, mureaa pastaa ja runsaasti makua. Jotta tämä resepti olisi bariatrinen, olemme lisänneet proteiinipitoisuutta, vähentäneet pastan määrää ja lisänneet sekaan vihanneksia! Tämä helppo keitto valmistuu alle 40 minuutissa, ja se on täydellinen lohturuoka, jonka voit lisätä ruokalistoillesi koleina talviöinä.
Tekee 15 annosta
Kypsennysaika: 35 - 40 minuuttia
Ainekset: Keittoaineet: 1:
- 1 rkl oliiviöljyä
- 900 g 99-prosenttisesti vähärasvaista jauhelihaa
- 1 suuri keltainen sipuli, kuutioina
- 2 isoa porkkanaa, kuutioina
- 2 kylkiluuta selleriä, kuutioina
- 2 valkosipulinkynttä, hienonnettu
- 1 rkl italialaisia mausteita
- 1 - 850 ml tölkki tomaattimurskaa
- 1 - 450 ml tölkki kuutioituja tomaatteja, valuttamattomia.
- 2 - 450 ml:n tölkki valkoisia papuja, valutettu.
- 4 kuppia kanalientä
- 1 kuppi kuivattua pastaa (kyynärpäät tai ditallini)
- 2 kuppia lehtikaalia, hienonnettu
- 120 ml vähärasvaista raejuustoa, tasaiseksi sekoitettuna.
- Suolaa ja pippuria maun mukaan
Ohjeet
- Lisää öljy suureen liemiruukkuun, anna kuumentua 1-2 minuuttia. Lisää naudanliha ja hajota se pannulla pieniksi paloiksi. Kypsennä, kunnes liha on täysin ruskistunut.
- Lisää sipuli, selleri ja porkkanat. Keitä 5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet.
- Lisää valkosipuli, tomaattimurska, tomaattikuutiot, valkoiset pavut ja kanaliemi. Kiehauta ja anna kiehua 10 minuuttia.
- Lisää pasta ja lehtikaali ja keitä vielä 10 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää. Tämä on sakea keitto, mutta jos siitä tulee liian sakeaa, lisää 1 kupillinen vettä.
- Nosta liedeltä, sekoita sekoitettu tuorejuusto. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.