Luottavat yli 240 000 ihmistä

Tieteellisesti todistettu

Jopa 15% alennuksia määristä

Ostoskorisi

Sheet Pan lohi Stir Fry

Lataa resepti

Test Image

Pannuruoat ovat loistava lisä mihin tahansa arkirutiiniin. Ne ovat nopeita, tehokkaita ja siivoaminen on helppoa. Reseptissämme yhdistyvät kaikki klassisen paistinpannun suosikkiosat, mutta helppoon kotitekoiseen kastikkeeseen! Voit kokeilla tätä myös kanan, sianlihan tai kasvipohjaisen vaihtoehdon, kuten tofun, kanssa.

Tarjoilee: 1: 4

Valmistusaika 10 minuuttia

Kypsennysaika 25 minuuttia

Ainesosat: Kypsennä kypsennetty ruoka:

  • 475 ml kuutioiksi leikattua tuoretta lohta.

  • 2 kuppia pilkottuja parsakaalin kukkasia.

  • 1 paprika, punainen tai keltainen, viipaloitu.

  • 1 kuppia porkkanoita

  • 1keltasipuli, viipaloitu

  • 1 kuppi lumiherneitä, päät poistettu

  • Suolaa ja pippuria maun mukaan


Kastike
  • ¼ kupillista vähäsuolaista soijakastiketta

  • 3 rkl vettä

  • 3 rkl sokeritonta vaahterasiirappia

  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettu.

  • ½ tl jauhettua inkivääriä

  • 2 tl maissitärkkelystä


Ohjeet

  1. Kuumenna uuni 215 asteeseen. Vuoraa leivinpelti foliolla ja suihkuta sitä tarttumattomalla ruoka-ainesuihkeella.
  2. Valmista ja pilko kaikki kasvikset, leikkaa lohi 2,5 cm:n kuutioiksi ja laita sivuun. Aseta kaikki vihannekset tasaiseksi kerrokseksi pellille. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Paista esilämmitetyssä uunissa 15 minuuttia. Ota uunista ja lisää lohipalat pellille paistumaan.
  4. Laita takaisin uuniin ja paista 10 minuuttia tai kunnes lohi on kypsää.
  5. Kun vihannekset paistuvat, sekoita kastikkeen ainekset keskenään pienessä kattilassa. Keitä 2-4 minuuttia, kunnes kastike sakenee.
  6. Ota pelti uunista ja valuta kastike lohen ja vihannesten päälle.
  7. Tarjoile ruskean riisin, kvinoan tai kukkakaaliriisin päällä.
Edellinen viesti
Seuraava viesti

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista