Luottavat yli 240 000 ihmistä

Tieteellisesti todistettu

Jopa 15% alennuksia määristä

Ostoskorisi

Välimeren papusalaatti

Etsitkö raikasta, maukasta ja ravinteikasta ateriaa, joka tukee terveysmatkaasi? Tämä Välimeren papusalaatti-resepti on täydellinen sekä bariatrikoille että kaikille, jotka etsivät runsasproteiinista ja vähärasvaista ateriaa! Kuitupitoiset pavut, rapeat vihannekset, sydänystävällinen oliiviöljy ja pirteä sitruunamehu täyttävät kehosi tärkeillä ravintoaineilla samalla, kun makunystyrät pysyvät tyytyväisinä. Papusalaatti tarjoilulusikalla

Tässä reseptissä keskitymme papuihin! Ne ovat enemmän kuin vain monipuolinen ainesosa, ne ovat todellinen ravitsemuksellinen voimapesä. Ne ovat täynnä kasvipohjaista proteiinia, kuitua sekä tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja, jotka tukevat tasaista energiatasoa, edistävät ruoansulatuksen terveyttä ja auttavat sinua tuntemaan olosi kylläiseksi pidempään. Juuri siksi ne ovat tämän ruokalajin tähti!

Papusalaatti kulhosta otetulla tarjoilulusikalla

Tämä Välimeren papusalaatti-resepti on yksinkertainen, aterianvalmistukseen sopiva vaihtoehto, joka täydentää useimpia ruokavalio- ja bariatriohjelmia. Nauti siitä kevyenä lounaana, lisukkeena tai tarjoiluna juhlissa, tämä värikäs salaatti on herkullinen tapa pysyä terveys- ja hyvinvointitavoitteissasi samalla, kun juhlit makua ja ravintoa jokaisessa suupalassa.

Kaipaatko jotain raikasta, maukasta ja helppoa? Tämä Välimeren papusalaatti on sinulle!

 

KOKKAUS CELEBRATEN KANSSA - Välimeren papusalaatti

   Annoksia: 8 Valmistusaika: 15 minuuttia


Ainesosat

  • 2 purkkia punaisia kidneypapuja (15 unssia kutakin), huuhdeltuina ja valutettuina, tai 3 kupillista keitettyjä kidneypapuja
  • 1 purkki kikherneitä (15 unssia), huuhdeltuina ja valutettuina, tai 1 ½ kupillista keitettyjä kikherneitä

  • 1 pieni punasipuli, kuutioituna (noin 1 kuppi)

  • 2 sellerin vartta, halkaistuna puoliksi tai kolmasosiin ja pilkottuna (noin ¾ kuppi)

  • 1 keskikokoinen kurkku, kuorittuna, siemenet poistettuna ja kuutioituna

  • ¾ kuppia hienonnettua tuoretta persiljaa

  • ¼ kuppia ekstra-neitsytoliiviöljyä

  • ¼ kuppia sitruunamehua (noin 1 ½ sitruunaa)

  • 3 valkosipulinkynttä, puristettuna tai hienonnettuna

  • ¾ teelusikallista hienoa suolaa

  • Pieni hyppysellinen punapippurihiutaleita

Ohjeet

  1. Pienessä kulhossa vispaa yhteen oliiviöljy, sitruunamehu, valkosipuli ja suola, kunnes seos on hyvin sekoittunut. Kaada kastike salaatin päälle ja sekoita, kunnes ainekset ovat yhdistyneet.
  2. Yhdistä tarjoilukulhossa valmistetut kidneypavut, kikherneet, sipuli, selleri, kurkku ja koristele persiljalla.

  3. Tarjoile heti parhaan maun saamiseksi tai anna marinoitua jääkaapissa peitettynä pari tuntia. Jäämät säilyvät hyvin peitettynä ja jääkaapissa jopa 4 päivää. Jos tarpeen, herätä jäämät pienellä ripauksella suolaa tai sitruunamehulla.

Lataa resepti



Edellinen viesti
Seuraava viesti

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista